Voorbereidingen

Dit is het vierde jaar dat Robbe meedoet aan de ZachteBed Race. In de voorbereiding is deze ervaring natuurlijk meegenomen. Eerst de bemanning bij elkaar zoeken en vervolgens plannen maken op basis van de beschikbare gegevens waarbij het weer natuurlijk één van de belangrijkste zaken is en tot op het laatste moment de strategie nog kan veranderen. Robbe is tiptop in orde en de bemanning staat op scherp. Proviand is ingeslagen en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de mogelijkheid om een BLOG in de lucht te krijgen.

Via deze blog houden wij het thuisfront en alle andere geïnteresseerden op de hoogte van de belevenissen van Robbe tijdens de ZBR. Reacties worden zeer op prijs gesteld.

Eén gedachte over “Voorbereidingen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.