Binnen Breesem

Om 23:15u weer los van de Razende Bol en vervolgens onder Oudeschild een tij-stop gemaakt ?. Straks ondernemen we een nieuwe poging om over de Binnen Breesem te komen om de punten bij de Cocksdorp / vriendschaps ton te vergaren. Daarna is de volgorde ongewis, Vliesloot / West-terschelling / Harlingen etc. Stemming is opperbest. PJ heeft een heerlijk ontbijt gemaakt.

Bij de ingang van de Binnen Breesem BR2 komen we een oude bekende tegen. Nico Feddes met de ZB3.

2 gedachten aan “Binnen Breesem”

  1. Stonden de prikken bij de Binnen Breesem waar ze moesten staan? Het wil daar nog wel eens anders zijn dan op de kaart. En dan doorsteken nr de Vliesloot, tja, veel peilen dan maar! Succes, boys! Het is goddank heerlijk warm.. Albert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *